logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Nes in Nes

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Nes Ameland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Nes Ameland

Verspreide huizen Nes is een buurt in de wijk 00 en plaats Nes binnen de gemeente Ameland. Deze buurt telt volgens het CBS 3.840 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 780.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 780.000
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Nes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Nes is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Nes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Nes.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Nes

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Nes.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nes. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Nes. Een benedenwoning in Verspreide huizen Nes komt het meest (27%) voor. Daarna komt een galerijflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Nes

In Verspreide huizen Nes wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Nes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Nes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Nes

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Nes vergeleken met de Ameland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Nes Ameland

Starterswoningen in Verspreide huizen Nes Ameland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Nes Ameland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Nes Ameland zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Nes Ameland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Nes Ameland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Nes Ameland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Nes Ameland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Nes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Nes.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Nes Ameland.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Nes Ameland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Nes Ameland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Nes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Nes is 4.342 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Nes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Nes vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Nes

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Nes. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Ameland.

Nes Buren Ballum Hollum Verspreide huizen Ballum Verspreide huizen Nes Verspreide huizen Hollum

Alle straten van Verspreide huizen Nes

Verspreide huizen Nes bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.