logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ballum in Ballum

Begrijp de huizenprijzen in Ballum Ameland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ballum Ameland

Ballum is een buurt in de wijk 00 en plaats Ballum binnen de gemeente Ameland. Deze buurt telt volgens het CBS 3.840 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ballum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.746 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 412.746
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Ballum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ballum is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ballum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ballum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ballum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ballum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ballum. Een eengezinswoning in Ballum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ballum

In Ballum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ballum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ballum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ballum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ballum vergeleken met de Ameland en Nederland.

Huizenprijzen in Ballum Ameland

Starterswoningen in Ballum Ameland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ballum Ameland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ballum Ameland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ballum Ameland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ballum Ameland

Wil je een huis kopen in Ballum Ameland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ballum Ameland . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ballum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ballum.

Bekijk alle koopwoningen in Ballum Ameland. Zoek je huurwoning in Ballum Ameland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ballum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ballum is 3.364 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.894 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ballum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ballum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ballum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ballum. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Ameland.

Nes Buren Ballum Hollum Verspreide huizen Ballum Verspreide huizen Nes Verspreide huizen Hollum

Alle straten van Ballum

Ballum bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.