logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ballum

Begrijp de huizenprijzen in Ballum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ballum

Ballum is een plaats in de gemeente Ameland. Deze plaats telt volgens het CBS 3.840 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ballum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 412.594 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 412.594
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Ballum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ballum is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ballum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ballum

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ballum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ballum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ballum. Een eengezinswoning in Ballum komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ballum

In Ballum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ballum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ballum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ballum

Starterswoningen in Ballum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ballum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ballum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ballum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ballum

Wil je een huis kopen in Ballum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ballum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ballum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ballum.

Bekijk alle koopwoningen in Ballum. Zoek je huurwoning in Ballum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ballum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ballum is 3.364 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.894 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ballum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ballum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ballum

Ballum bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00