Huizenprijzen en de huizenmarkt Schelfhorst-Zuidoost in Almelo

Begrijp de huizenprijzen in Schelfhorst-Zuidoost Almelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schelfhorst-Zuidoost Almelo

Schelfhorst-Zuidoost is een buurt in de wijk Schelfhorst en plaats Almelo binnen de gemeente Almelo. Deze buurt telt volgens het CBS 11.020 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelfhorst-Zuidoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 398.481 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 398.481
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schelfhorst-Zuidoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schelfhorst-Zuidoost is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schelfhorst-Zuidoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schelfhorst-Zuidoost.

Woningen recent verkocht in Schelfhorst-Zuidoost

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelfhorst-Zuidoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schelfhorst-Zuidoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schelfhorst-Zuidoost. Een eengezinswoning in Schelfhorst-Zuidoost komt het meest (84%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schelfhorst-Zuidoost

In Schelfhorst-Zuidoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schelfhorst-Zuidoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schelfhorst-Zuidoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schelfhorst-Zuidoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schelfhorst-Zuidoost vergeleken met de Almelo en Nederland.

Huizenprijzen in Schelfhorst-Zuidoost Almelo

Starterswoningen in Schelfhorst-Zuidoost Almelo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schelfhorst-Zuidoost Almelo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schelfhorst-Zuidoost Almelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schelfhorst-Zuidoost Almelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schelfhorst-Zuidoost Almelo

Wil je een huis kopen in Schelfhorst-Zuidoost Almelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schelfhorst-Zuidoost Almelo . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schelfhorst-Zuidoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schelfhorst-Zuidoost.

Bekijk alle koopwoningen in Schelfhorst-Zuidoost Almelo. Zoek je huurwoning in Schelfhorst-Zuidoost Almelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schelfhorst-Zuidoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schelfhorst-Zuidoost is 2.304 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.732 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schelfhorst-Zuidoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schelfhorst-Zuidoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schelfhorst-Zuidoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schelfhorst-Zuidoost. De buurt zelf valt binnen de wijk Schelfhorst in de gemeente Almelo.

Schelfhorst-Zuidwest Drakensteyn en omgeving Schelfhorst-Noordwest Havezathe Schelfhorst-Noordoost Schelfhorst-Zuidoost Veenelanden

Alle straten van Schelfhorst-Zuidoost

Schelfhorst-Zuidoost bestaat uit 42 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.