Huizenprijzen en de huizenmarkt Drakensteyn en omgeving in Almelo

Begrijp de huizenprijzen in Drakensteyn en omgeving Almelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drakensteyn en omgeving Almelo

Drakensteyn en omgeving is een buurt in de wijk Schelfhorst en plaats Almelo binnen de gemeente Almelo. Deze buurt telt volgens het CBS 11.020 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drakensteyn en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 190.032 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 190.032
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Drakensteyn en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drakensteyn en omgeving is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drakensteyn en omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Drakensteyn en omgeving.

Woningen recent verkocht in Drakensteyn en omgeving

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drakensteyn en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drakensteyn en omgeving.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drakensteyn en omgeving. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drakensteyn en omgeving. Een eengezinswoning in Drakensteyn en omgeving komt het meest (91%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drakensteyn en omgeving

In Drakensteyn en omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drakensteyn en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drakensteyn en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Drakensteyn en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drakensteyn en omgeving vergeleken met de Almelo en Nederland.

Huizenprijzen in Drakensteyn en omgeving Almelo

Starterswoningen in Drakensteyn en omgeving Almelo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Drakensteyn en omgeving Almelo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drakensteyn en omgeving Almelo zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drakensteyn en omgeving Almelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drakensteyn en omgeving Almelo

Wil je een huis kopen in Drakensteyn en omgeving Almelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drakensteyn en omgeving Almelo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drakensteyn en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drakensteyn en omgeving.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drakensteyn en omgeving Almelo.

Bekijk alle koopwoningen in Drakensteyn en omgeving Almelo. Zoek je huurwoning in Drakensteyn en omgeving Almelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drakensteyn en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drakensteyn en omgeving is 2.277 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.109 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drakensteyn en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drakensteyn en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Drakensteyn en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Drakensteyn en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Schelfhorst in de gemeente Almelo.

Schelfhorst-Zuidwest Drakensteyn en omgeving Schelfhorst-Noordwest Havezathe Schelfhorst-Noordoost Schelfhorst-Zuidoost Veenelanden

Alle straten van Drakensteyn en omgeving

Drakensteyn en omgeving bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.