logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Schelfhorst Noordwest in Almelo

Begrijp de huizenprijzen in Schelfhorst Noordwest Almelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schelfhorst Noordwest Almelo

Schelfhorst Noordwest is een buurt in de wijk Schelfhorst en plaats Almelo binnen de gemeente Almelo. Deze buurt telt volgens het CBS 10.680 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelfhorst Noordwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 244.071 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 244.071
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schelfhorst Noordwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schelfhorst Noordwest is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schelfhorst Noordwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schelfhorst Noordwest.

Woningen recent verkocht in Schelfhorst Noordwest

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelfhorst Noordwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schelfhorst Noordwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schelfhorst Noordwest. Een eengezinswoning in Schelfhorst Noordwest komt het meest (100%) voor. Daarna komt een herenhuis met 0% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schelfhorst Noordwest

In Schelfhorst Noordwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schelfhorst Noordwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schelfhorst Noordwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schelfhorst Noordwest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schelfhorst Noordwest vergeleken met de Almelo en Nederland.

Huizenprijzen in Schelfhorst Noordwest Almelo

Starterswoningen in Schelfhorst Noordwest Almelo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schelfhorst Noordwest Almelo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schelfhorst Noordwest Almelo zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schelfhorst Noordwest Almelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schelfhorst Noordwest Almelo

Wil je een huis kopen in Schelfhorst Noordwest Almelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schelfhorst Noordwest Almelo . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Schelfhorst Noordwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schelfhorst Noordwest.

Bekijk alle koopwoningen in Schelfhorst Noordwest Almelo. Zoek je huurwoning in Schelfhorst Noordwest Almelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schelfhorst Noordwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schelfhorst Noordwest is 2.140 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.944 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schelfhorst Noordwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schelfhorst Noordwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schelfhorst Noordwest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schelfhorst Noordwest. De buurt zelf valt binnen de wijk Schelfhorst in de gemeente Almelo.

Schelfhorst Zuidwest Drakensteyn en omgeving Schelfhorst Noordwest Havezathe Schelfhorst Noordoost Schelfhorst Zuidoost Veenelanden

Alle straten van Schelfhorst Noordwest

Schelfhorst Noordwest bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.