Huizenprijzen en de huizenmarkt Veenelanden in Almelo

Begrijp de huizenprijzen in Veenelanden Almelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Veenelanden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veenelanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veenelanden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Veenelanden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veenelanden. Een bungalow in Veenelanden komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Veenelanden

In Veenelanden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veenelanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veenelanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Veenelanden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Veenelanden vergeleken met de Almelo en Nederland.

Huizenprijzen in Veenelanden Almelo

Starterswoningen in Veenelanden Almelo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Veenelanden Almelo zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veenelanden Almelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veenelanden Almelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veenelanden Almelo

Wil je een huis kopen in Veenelanden Almelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veenelanden Almelo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veenelanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veenelanden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Veenelanden Almelo.

Bekijk alle koopwoningen in Veenelanden Almelo. Zoek je huurwoning in Veenelanden Almelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Veenelanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veenelanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Veenelanden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Veenelanden. De buurt zelf valt binnen de wijk Schelfhorst in de gemeente Almelo.

Schelfhorst-Zuidwest Drakensteyn en omgeving Schelfhorst-Noordwest Havezathe Schelfhorst-Noordoost Schelfhorst-Zuidoost Veenelanden

Alle straten van Veenelanden

Veenelanden bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.