Huizenprijzen en de huizenmarkt Havezathe in Almelo

Begrijp de huizenprijzen in Havezathe Almelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Havezathe Almelo

Havezathe is een buurt in de wijk Schelfhorst en plaats Almelo binnen de gemeente Almelo. Deze buurt telt volgens het CBS 11.020 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havezathe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 216.473 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 216.473
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Havezathe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Havezathe is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Havezathe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Havezathe.

Woningen recent verkocht in Havezathe

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Havezathe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Havezathe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Havezathe. Een eengezinswoning in Havezathe komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Havezathe

In Havezathe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Havezathe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Havezathe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Havezathe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Havezathe vergeleken met de Almelo en Nederland.

Huizenprijzen in Havezathe Almelo

Starterswoningen in Havezathe Almelo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Havezathe Almelo zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Havezathe Almelo zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Havezathe Almelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Havezathe Almelo

Wil je een huis kopen in Havezathe Almelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Havezathe Almelo . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Havezathe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Havezathe.

Bekijk alle koopwoningen in Havezathe Almelo. Zoek je huurwoning in Havezathe Almelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Havezathe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Havezathe is 2.050 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.940 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Havezathe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Havezathe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Havezathe

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Havezathe. De buurt zelf valt binnen de wijk Schelfhorst in de gemeente Almelo.

Schelfhorst-Zuidwest Drakensteyn en omgeving Schelfhorst-Noordwest Havezathe Schelfhorst-Noordoost Schelfhorst-Zuidoost Veenelanden

Alle straten van Havezathe

Havezathe bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.