Huizenprijzen en de huizenmarkt Schelfhorst-Noordoost in Almelo

Begrijp de huizenprijzen in Schelfhorst-Noordoost Almelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schelfhorst-Noordoost Almelo

Schelfhorst-Noordoost is een buurt in de wijk Schelfhorst en plaats Almelo binnen de gemeente Almelo. Deze buurt telt volgens het CBS 11.020 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelfhorst-Noordoost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 319.476 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 319.476
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Schelfhorst-Noordoost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schelfhorst-Noordoost is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schelfhorst-Noordoost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schelfhorst-Noordoost.

Woningen recent verkocht in Schelfhorst-Noordoost

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schelfhorst-Noordoost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schelfhorst-Noordoost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schelfhorst-Noordoost. Een eengezinswoning in Schelfhorst-Noordoost komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schelfhorst-Noordoost

In Schelfhorst-Noordoost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schelfhorst-Noordoost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schelfhorst-Noordoost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schelfhorst-Noordoost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schelfhorst-Noordoost vergeleken met de Almelo en Nederland.

Huizenprijzen in Schelfhorst-Noordoost Almelo

Starterswoningen in Schelfhorst-Noordoost Almelo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schelfhorst-Noordoost Almelo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schelfhorst-Noordoost Almelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schelfhorst-Noordoost Almelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schelfhorst-Noordoost Almelo

Wil je een huis kopen in Schelfhorst-Noordoost Almelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schelfhorst-Noordoost Almelo . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schelfhorst-Noordoost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schelfhorst-Noordoost.

Bekijk alle koopwoningen in Schelfhorst-Noordoost Almelo. Zoek je huurwoning in Schelfhorst-Noordoost Almelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schelfhorst-Noordoost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schelfhorst-Noordoost is 2.477 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.418 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schelfhorst-Noordoost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schelfhorst-Noordoost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schelfhorst-Noordoost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schelfhorst-Noordoost. De buurt zelf valt binnen de wijk Schelfhorst in de gemeente Almelo.

Schelfhorst-Zuidwest Drakensteyn en omgeving Schelfhorst-Noordwest Havezathe Schelfhorst-Noordoost Schelfhorst-Zuidoost Veenelanden

Alle straten van Schelfhorst-Noordoost

Schelfhorst-Noordoost bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.