logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gees

Begrijp de huizenprijzen in Gees met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gees

Gees is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.700 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 647.668 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 647.668
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Gees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gees is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gees kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gees

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gees.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gees. Een eengezinswoning in Gees komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 47% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gees

In Gees wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gees

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gees (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gees

Starterswoningen in Gees zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gees zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gees zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gees? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gees

Wil je een huis kopen in Gees? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gees . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gees.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gees.

Bekijk alle koopwoningen in Gees. Zoek je huurwoning in Gees? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gees is 2.310 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.336 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gees

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gees vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gees

Gees bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.