De Huizenmarkt in Gees (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Gees

Woningmarkt Gees

Gees is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 706.840 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 706.840
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Gees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gees is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gees kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gees

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gees.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gees. Een eengezinswoning in Gees komt het meest (49%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 48% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gees

In Gees wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gees

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gees (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gees
Binnenring: Nederland

Gees waar ligt dat?

Woningen te koop Gees

Wil je een huis kopen in Gees? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gees . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gees.

Bekijk hier alle koopwoningen in Gees. Zoek je huurwoning in Gees? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Gees

Starterswoningen in Gees zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gees zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gees zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gees? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gees is 2.336 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.371 euro).

Leeftijden Gees

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gees vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Gees

Gees bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.