Huizenprijzen en de huizenmarkt in Egmond-Binnen

Begrijp de huizenprijzen in Egmond-Binnen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Egmond-Binnen

Egmond-Binnen is een plaats in de gemeente Bergen (NH.). Deze plaats telt volgens het CBS 29.920 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond-Binnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 630.034 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 630.034
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Egmond-Binnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Egmond-Binnen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Egmond-Binnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Egmond-Binnen.

Woningen recent verkocht in Egmond-Binnen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond-Binnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Egmond-Binnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Egmond-Binnen. Een eengezinswoning in Egmond-Binnen komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Egmond-Binnen

In Egmond-Binnen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Egmond-Binnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Egmond-Binnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Egmond-Binnen

Starterswoningen in Egmond-Binnen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Egmond-Binnen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Egmond-Binnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Egmond-Binnen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Egmond-Binnen

Wil je een huis kopen in Egmond-Binnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Egmond-Binnen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Egmond-Binnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Egmond-Binnen.

Bekijk alle koopwoningen in Egmond-Binnen. Zoek je huurwoning in Egmond-Binnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Egmond-Binnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Egmond-Binnen is 3.751 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.182 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Egmond-Binnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Egmond-Binnen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Egmond-Binnen

Egmond-Binnen bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.