Alle woningmarktinfo Bergen Binnen in Bergen (NH.)

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bergen Binnen

Een eerste blik op Bergen Binnen

Bergen Binnen is een wijk in de gemeente Bergen (NH.). Deze wijk telt volgens het CBS 11.895 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen Binnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 966.191 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 101
Gemiddelde vraagprijs € 966.191
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Bergen Binnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergen Binnen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergen Binnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergen Binnen.

Woningen recent verkocht in Bergen Binnen

Er zijn recent 101 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen Binnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergen Binnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergen Binnen. Een eengezinswoning in Bergen Binnen komt het meest (34%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergen Binnen

In Bergen Binnen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bergen Binnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bergen Binnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergen Binnen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bergen Binnen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergen Binnen vergeleken met de Bergen (NH.) en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bergen Binnen

Wil je een huis kopen in Bergen Binnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergen Binnen . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergen Binnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergen Binnen.

Zoek je huurwoning in Bergen Binnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bergen Binnen.

Huizenprijzen in Bergen Binnen

Starterswoningen in Bergen Binnen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergen Binnen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergen Binnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergen Binnen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergen Binnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergen Binnen is 6.127 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (6.030 euro).

Leeftijden Bergen Binnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergen Binnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergen Binnen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergen Binnen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergen Binnen

Bergen-Centrum Van Reenen Boschrand Negen-Nessen Landweg Oudtburgh De Rekere Elkshove Saenegheest Tuin-en Oostdorp Boendermaker Kruidenbuurt Conincx Beekhove Oldehove Geest Westdorp

Instellingen zijn opgeslagen