Alle woningmarktinfo Bergen aan Zee in Bergen (NH.)

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bergen aan Zee

Een eerste blik op Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is een wijk in de gemeente Bergen (NH.). Deze wijk telt volgens het CBS 365 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen aan Zee. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.225.195 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.225.195
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Bergen aan Zee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergen aan Zee is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergen aan Zee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergen aan Zee.

Woningen recent verkocht in Bergen aan Zee

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergen aan Zee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergen aan Zee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergen aan Zee. Een bovenwoning in Bergen aan Zee komt het meest (35%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergen aan Zee

In Bergen aan Zee wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bergen aan Zee

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bergen aan Zee (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bergen aan Zee
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bergen aan Zee

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergen aan Zee vergeleken met de Bergen (NH.) en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Bergen aan Zee

Wil je een huis kopen in Bergen aan Zee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergen aan Zee . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergen aan Zee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergen aan Zee.

Zoek je huurwoning in Bergen aan Zee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Bergen aan Zee.

Huizenprijzen in Bergen aan Zee

Starterswoningen in Bergen aan Zee zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bergen aan Zee zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergen aan Zee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bergen aan Zee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bergen aan Zee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergen aan Zee is 18.530 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.938 euro).

Leeftijden Bergen aan Zee

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergen aan Zee vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bergen aan Zee

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bergen aan Zee? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bergen aan Zee

Bergen aan Zee

Instellingen zijn opgeslagen