Alle woningmarktinfo Egmond-Binnen in Bergen (NH.)

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Egmond-Binnen

Een eerste blik op Egmond-Binnen

Egmond-Binnen is een wijk in de gemeente Bergen (NH.). Deze wijk telt volgens het CBS 2.720 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond-Binnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 595.627 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 595.627
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Egmond-Binnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Egmond-Binnen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Egmond-Binnen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Egmond-Binnen

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond-Binnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Egmond-Binnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Egmond-Binnen. Een eengezinswoning in Egmond-Binnen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Egmond-Binnen

In Egmond-Binnen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Egmond-Binnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Egmond-Binnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Egmond-Binnen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Egmond-Binnen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Egmond-Binnen vergeleken met de Bergen (NH.) en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Egmond-Binnen

Wil je een huis kopen in Egmond-Binnen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Egmond-Binnen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Egmond-Binnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Egmond-Binnen.

Zoek je huurwoning in Egmond-Binnen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Egmond-Binnen.

Huizenprijzen in Egmond-Binnen

Starterswoningen in Egmond-Binnen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Egmond-Binnen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Egmond-Binnen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Egmond-Binnen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Egmond-Binnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Egmond-Binnen is 4.183 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.574 euro).

Leeftijden Egmond-Binnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Egmond-Binnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Egmond-Binnen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Egmond-Binnen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Egmond-Binnen

Egmond-Binnen Rinnegom

Instellingen zijn opgeslagen