Huizenprijzen en de huizenmarkt Egmond-Binnen in Egmond aan den Hoef

Begrijp de huizenprijzen in Egmond-Binnen Bergen (NH.) met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Egmond-Binnen Bergen (NH.)

Egmond-Binnen is een wijk in de plaats Egmond aan den Hoef binnen de gemeente Bergen (NH.). Deze wijk telt volgens het CBS 2.720 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond-Binnen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 644.090 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 644.090
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Egmond-Binnen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Egmond-Binnen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Egmond-Binnen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Egmond-Binnen.

Woningen recent verkocht in Egmond-Binnen

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egmond-Binnen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Egmond-Binnen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Egmond-Binnen. Een eengezinswoning in Egmond-Binnen komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Egmond-Binnen

In Egmond-Binnen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Egmond-Binnen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Egmond-Binnen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Egmond-Binnen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Egmond-Binnen vergeleken met de Bergen (NH.) en Nederland.

Huizenprijzen in Egmond-Binnen Bergen (NH.)

Starterswoningen in Egmond-Binnen Bergen (NH.) zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Egmond-Binnen Bergen (NH.) zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Egmond-Binnen Bergen (NH.) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Egmond-Binnen Bergen (NH.)? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Egmond-Binnen Bergen (NH.)

Wil je een huis kopen in Egmond-Binnen Bergen (NH.)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Egmond-Binnen Bergen (NH.) . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Egmond-Binnen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Egmond-Binnen.

Bekijk alle koopwoningen in Egmond-Binnen Bergen (NH.). Zoek je huurwoning in Egmond-Binnen Bergen (NH.)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Egmond-Binnen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Egmond-Binnen is 3.677 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.312 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Egmond-Binnen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Egmond-Binnen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Egmond-Binnen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Egmond-Binnen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Egmond-Binnen

Egmond-Binnen Rinnegom