Huizenmarkt Buitengebied Bergen in Bergen (NH) (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Bergen

Woningmarkt Buitengebied Bergen

Buitengebied Bergen is een wijk in de plaats Bergen (NH) binnen de gemeente Bergen (NH.). Deze wijk telt volgens het CBS 560 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Bergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.464.898 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.464.898
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Bergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Bergen is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Bergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Bergen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Bergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Bergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Bergen. Een villa in Buitengebied Bergen komt het meest (35%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Bergen

In Buitengebied Bergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Bergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Bergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Bergen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Bergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Bergen vergeleken met de Bergen (NH.) en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Bergen waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Bergen

Wil je een huis kopen in Buitengebied Bergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Bergen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Bergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Bergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Bergen. Zoek je huurwoning in Buitengebied Bergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Bergen

Starterswoningen in Buitengebied Bergen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Bergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Bergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Bergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Bergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Bergen is 9.370 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (9.706 euro).

Leeftijden Buitengebied Bergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Bergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Bergen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Bergen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Bergen

Buitengebied Bergen