logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Diphoorn

Begrijp de huizenprijzen in Diphoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Diphoorn

Diphoorn is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.700 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diphoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 488.684 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 488.684
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Diphoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diphoorn is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diphoorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Diphoorn.

Woningen recent verkocht in Diphoorn

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diphoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diphoorn.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Diphoorn. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diphoorn. Een woonboerderij in Diphoorn komt het meest (80%) voor. Daarna komt een landhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diphoorn

In Diphoorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diphoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diphoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Diphoorn

Starterswoningen in Diphoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Diphoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diphoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Diphoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Diphoorn

Wil je een huis kopen in Diphoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diphoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Diphoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diphoorn.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Diphoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Diphoorn. Zoek je huurwoning in Diphoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Diphoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diphoorn is 2.665 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.084 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Diphoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diphoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Diphoorn

Diphoorn bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.