De Huizenmarkt in Denekamp (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Denekamp

Woningmarkt Denekamp

Denekamp is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.320 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Denekamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 417.168 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 417.168
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Denekamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Denekamp is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Denekamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Denekamp.

Woningen recent verkocht in Denekamp

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Denekamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Denekamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Denekamp. Een eengezinswoning in Denekamp komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Denekamp

In Denekamp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Denekamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Denekamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Denekamp
Binnenring: Nederland

Denekamp waar ligt dat?

Woningen te koop Denekamp

Wil je een huis kopen in Denekamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Denekamp . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Denekamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Denekamp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Denekamp. Zoek je huurwoning in Denekamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Denekamp

Starterswoningen in Denekamp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Denekamp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Denekamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Denekamp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Denekamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Denekamp is 2.693 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.657 euro).

Leeftijden Denekamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Denekamp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Denekamp

Denekamp bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.