logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Denekamp

Begrijp de huizenprijzen in Denekamp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Denekamp

Denekamp is een plaats in de gemeente Dinkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 26.743 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Denekamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 486.934 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 486.934
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Denekamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Denekamp is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Denekamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Denekamp.

Woningen recent verkocht in Denekamp

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Denekamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Denekamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Denekamp. Een eengezinswoning in Denekamp komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Denekamp

In Denekamp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Denekamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Denekamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Denekamp

Starterswoningen in Denekamp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Denekamp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Denekamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Denekamp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Denekamp

Wil je een huis kopen in Denekamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Denekamp . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Denekamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Denekamp.

Bekijk alle koopwoningen in Denekamp. Zoek je huurwoning in Denekamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Denekamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Denekamp is 2.910 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.693 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Denekamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Denekamp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Denekamp

Denekamp bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.