Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dalmsholte

Begrijp de huizenprijzen in Dalmsholte met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dalmsholte

Dalmsholte is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalmsholte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 675.675 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 675.675
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Dalmsholte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalmsholte is 68 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalmsholte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dalmsholte

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalmsholte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalmsholte.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dalmsholte. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalmsholte. Een woonboerderij in Dalmsholte komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalmsholte

In Dalmsholte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalmsholte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalmsholte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dalmsholte

Starterswoningen in Dalmsholte zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dalmsholte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalmsholte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dalmsholte? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dalmsholte

Wil je een huis kopen in Dalmsholte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalmsholte . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalmsholte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalmsholte.

Bekijk alle koopwoningen in Dalmsholte. Zoek je huurwoning in Dalmsholte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dalmsholte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalmsholte is 3.835 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.850 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dalmsholte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalmsholte vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dalmsholte

Dalmsholte bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.