logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Coevorden

Begrijp de huizenprijzen in Coevorden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Coevorden

Coevorden is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.700 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 198 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Coevorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 349.069 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 198
Gemiddelde vraagprijs € 349.069
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Coevorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Coevorden is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Coevorden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Coevorden.

Woningen recent verkocht in Coevorden

Er zijn recent 198 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Coevorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Coevorden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Coevorden. Een eengezinswoning in Coevorden komt het meest (75%) voor. Daarna komt een galerijflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Coevorden

In Coevorden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Coevorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Coevorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Coevorden

Starterswoningen in Coevorden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Coevorden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Coevorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Coevorden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Coevorden

Wil je een huis kopen in Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Coevorden . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Coevorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Coevorden.

Bekijk alle koopwoningen in Coevorden. Zoek je huurwoning in Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Coevorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Coevorden is 2.851 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.429 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Coevorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Coevorden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Coevorden

Coevorden bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.