De Huizenmarkt in Coevorden (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Coevorden

Woningmarkt Coevorden

Coevorden is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 80 woningen te koop en zijn er recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Coevorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 322.247 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 80
Woningen recent verkocht 87
Gemiddelde vraagprijs € 322.247
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Coevorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Coevorden is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Coevorden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Coevorden.

Woningen recent verkocht in Coevorden

Er zijn recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Coevorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Coevorden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Coevorden. Een eengezinswoning in Coevorden komt het meest (75%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Coevorden

In Coevorden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Coevorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Coevorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Coevorden
Binnenring: Nederland

Coevorden waar ligt dat?

Woningen te koop Coevorden

Wil je een huis kopen in Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Coevorden . Er staan momenteel 80 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Coevorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Coevorden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Coevorden. Zoek je huurwoning in Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Coevorden

Starterswoningen in Coevorden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Coevorden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Coevorden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Coevorden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Coevorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Coevorden is 2.411 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.125 euro).

Leeftijden Coevorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Coevorden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Coevorden

Coevorden bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.