Huizenprijzen en de huizenmarkt in Budel

Begrijp de huizenprijzen in Budel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Budel

Budel is een plaats in de gemeente Cranendonck. Deze plaats telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 446.900 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 446.900
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Budel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budel is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Budel.

Woningen recent verkocht in Budel

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budel. Een eengezinswoning in Budel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budel

In Budel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Budel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Budel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Budel

Starterswoningen in Budel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Budel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Budel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Budel

Wil je een huis kopen in Budel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Budel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budel.

Bekijk alle koopwoningen in Budel. Zoek je huurwoning in Budel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Budel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budel is 2.917 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.953 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Budel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Budel

Budel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.