logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Budel in Budel

Begrijp de huizenprijzen in Budel Cranendonck met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Budel Cranendonck

Budel is een wijk in de plaats Budel binnen de gemeente Cranendonck. Deze wijk telt volgens het CBS 9.585 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 470.190 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 470.190
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Budel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Budel is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Budel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Budel.

Woningen recent verkocht in Budel

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Budel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Budel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Budel. Een eengezinswoning in Budel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Budel

In Budel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Budel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Budel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Budel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Budel vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Huizenprijzen in Budel Cranendonck

Starterswoningen in Budel Cranendonck zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Budel Cranendonck zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Budel Cranendonck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Budel Cranendonck? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Budel Cranendonck

Wil je een huis kopen in Budel Cranendonck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Budel Cranendonck . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Budel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Budel.

Bekijk alle koopwoningen in Budel Cranendonck. Zoek je huurwoning in Budel Cranendonck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Budel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Budel is 2.900 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.924 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Budel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Budel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Budel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Budel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Budel

Budel Heikant, Meemortel, Bosch Keunenhoek Broekkant Schoordijk Verspreide huizen Berg en Toom Verspreide huizen in het Oosten