logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Soerendonk in Soerendonk

Begrijp de huizenprijzen in Soerendonk Cranendonck met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Soerendonk Cranendonck

Soerendonk is een wijk in de plaats Soerendonk binnen de gemeente Cranendonck. Deze wijk telt volgens het CBS 1.835 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soerendonk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 691.757 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 691.757
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Soerendonk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Soerendonk is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Soerendonk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Soerendonk.

Woningen recent verkocht in Soerendonk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Soerendonk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Soerendonk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Soerendonk. Een eengezinswoning in Soerendonk komt het meest (81%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Soerendonk

In Soerendonk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Soerendonk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Soerendonk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Soerendonk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Soerendonk vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Huizenprijzen in Soerendonk Cranendonck

Starterswoningen in Soerendonk Cranendonck zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Soerendonk Cranendonck zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Soerendonk Cranendonck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Soerendonk Cranendonck? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Soerendonk Cranendonck

Wil je een huis kopen in Soerendonk Cranendonck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Soerendonk Cranendonck . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Soerendonk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Soerendonk.

Bekijk alle koopwoningen in Soerendonk Cranendonck. Zoek je huurwoning in Soerendonk Cranendonck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Soerendonk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Soerendonk is 4.153 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.955 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Soerendonk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Soerendonk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Soerendonk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Soerendonk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Soerendonk

Soerendonk Verspreide huizen Soerendonk