logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gastel in Gastel

Begrijp de huizenprijzen in Gastel Cranendonck met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gastel Cranendonck

Gastel is een wijk in de plaats Gastel binnen de gemeente Cranendonck. Deze wijk telt volgens het CBS 745 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gastel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 543.530 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 543.530
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Gastel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gastel is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gastel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gastel

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gastel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gastel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gastel. Een eengezinswoning in Gastel komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gastel

In Gastel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gastel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gastel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gastel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gastel vergeleken met de Cranendonck en Nederland.

Huizenprijzen in Gastel Cranendonck

Starterswoningen in Gastel Cranendonck zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gastel Cranendonck zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gastel Cranendonck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gastel Cranendonck? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gastel Cranendonck

Wil je een huis kopen in Gastel Cranendonck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gastel Cranendonck . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gastel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gastel.

Bekijk alle koopwoningen in Gastel Cranendonck. Zoek je huurwoning in Gastel Cranendonck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gastel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gastel is 3.495 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.999 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gastel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gastel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Gastel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Gastel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Gastel

Gastel Verspreide huizen Gastelse Hei