Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Cranendonck

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Cranendonck met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Cranendonck

Cranendonck is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cranendonck. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 353.849.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 506.743
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 353.849
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Cranendonck

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cranendonck is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cranendonck moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cranendonck.

Woningen recent verkocht in Cranendonck

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cranendonck. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cranendonck.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cranendonck. Een eengezinswoning in Cranendonck komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cranendonck

In Cranendonck wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cranendonck

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cranendonck (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Cranendonck

Starterswoningen in gemeente Cranendonck zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Cranendonck zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Cranendonck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Cranendonck? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Cranendonck

Wil je een huis kopen in gemeente Cranendonck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Cranendonck . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cranendonck alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cranendonck.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Cranendonck. Zoek je huurwoning in gemeente Cranendonck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cranendonck

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cranendonck is 3.091 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.955 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cranendonck

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cranendonck vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Cranendonck

De gemeente Cranendonck telt 6 plaatsen.

Budel Budel-Dorplein Budel-Schoot Gastel Maarheeze Soerendonk

Wijken van Cranendonck

Cranendonck bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.