Alle woningmarktinfo Gemeente Cranendonck

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Cranendonck

Een eerste blik op Cranendonck

Cranendonck is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 20.345 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 199 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Cranendonck. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 199
Gemiddelde vraagprijs € 408.497
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Cranendonck

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cranendonck is 35 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cranendonck moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cranendonck.

Woningen recent verkocht in Cranendonck

Er zijn recent 199 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cranendonck. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cranendonck.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cranendonck. Een eengezinswoning in Cranendonck komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cranendonck

In Cranendonck wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Cranendonck

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Cranendonck (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cranendonck
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Cranendonck

Wil je een huis kopen in Cranendonck? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cranendonck . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cranendonck alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cranendonck.

Zoek je huurwoning in Cranendonck? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Cranendonck.

Huizenprijzen in Cranendonck

Starterswoningen in Cranendonck zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cranendonck zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cranendonck zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cranendonck? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cranendonck

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cranendonck is 2.332 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.365 euro).

Leeftijden Cranendonck

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cranendonck vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Cranendonck

De gemeente Cranendonck telt 6 plaatsen.

Budel Budel-Dorplein Budel-Schoot Gastel Maarheeze Soerendonk

Alle wijken van Cranendonck

Cranendonck bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen