Alle woningmarktinfo Beerzerveld in gemeente Ommen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beerzerveld

Een eerste blik op Beerzerveld

Beerzerveld is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerzerveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.909 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 333.909
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Beerzerveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beerzerveld is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beerzerveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beerzerveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerzerveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beerzerveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beerzerveld. Een eengezinswoning in Beerzerveld komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beerzerveld

In Beerzerveld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beerzerveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beerzerveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beerzerveld
Binnenring: Nederland

Beerzerveld waar ligt dat?

Woningen te koop in Beerzerveld

Wil je een huis kopen in Beerzerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beerzerveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Beerzerveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beerzerveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beerzerveld. Zoek je huurwoning in Beerzerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beerzerveld

Starterswoningen in Beerzerveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beerzerveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beerzerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beerzerveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beerzerveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beerzerveld is 2.414 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.168 euro).

Leeftijden Beerzerveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beerzerveld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beerzerveld

Beerzerveld bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.