Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beerze

Begrijp de huizenprijzen in Beerze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beerze

Beerze is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerze. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 768.099 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 768.099
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Beerze

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beerze is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beerze kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Beerze

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerze. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beerze.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beerze. Een woonboerderij in Beerze komt het meest (83%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beerze

In Beerze wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beerze

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beerze (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beerze

Starterswoningen in Beerze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beerze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beerze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beerze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beerze

Wil je een huis kopen in Beerze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beerze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beerze alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beerze.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Beerze.

Bekijk alle koopwoningen in Beerze. Zoek je huurwoning in Beerze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beerze

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beerze is 3.163 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.650 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beerze

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beerze vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beerze

Beerze bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.