Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aarle-Rixtel

Begrijp de huizenprijzen in Aarle-Rixtel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel is een plaats in de gemeente Laarbeek. Deze plaats telt volgens het CBS 22.170 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarle-Rixtel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 539.363 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 539.363
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Aarle-Rixtel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aarle-Rixtel is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aarle-Rixtel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aarle-Rixtel.

Woningen recent verkocht in Aarle-Rixtel

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarle-Rixtel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aarle-Rixtel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aarle-Rixtel. Een eengezinswoning in Aarle-Rixtel komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aarle-Rixtel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aarle-Rixtel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aarle-Rixtel

Starterswoningen in Aarle-Rixtel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aarle-Rixtel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aarle-Rixtel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aarle-Rixtel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aarle-Rixtel

Wil je een huis kopen in Aarle-Rixtel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aarle-Rixtel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aarle-Rixtel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aarle-Rixtel.

Bekijk alle koopwoningen in Aarle-Rixtel. Zoek je huurwoning in Aarle-Rixtel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aarle-Rixtel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aarle-Rixtel is 3.396 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.230 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aarle-Rixtel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aarle-Rixtel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.