logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Aarle-Rixtel in Aarle-Rixtel

Begrijp de huizenprijzen in Aarle-Rixtel Laarbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aarle-Rixtel Laarbeek

Aarle-Rixtel is een wijk in de plaats Aarle-Rixtel binnen de gemeente Laarbeek. Deze wijk telt volgens het CBS 5.845 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarle-Rixtel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 574.317 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 574.317
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Aarle-Rixtel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aarle-Rixtel is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aarle-Rixtel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aarle-Rixtel.

Woningen recent verkocht in Aarle-Rixtel

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarle-Rixtel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aarle-Rixtel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aarle-Rixtel. Een eengezinswoning in Aarle-Rixtel komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aarle-Rixtel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aarle-Rixtel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Aarle-Rixtel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aarle-Rixtel vergeleken met de Laarbeek en Nederland.

Huizenprijzen in Aarle-Rixtel Laarbeek

Starterswoningen in Aarle-Rixtel Laarbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aarle-Rixtel Laarbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aarle-Rixtel Laarbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aarle-Rixtel Laarbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aarle-Rixtel Laarbeek

Wil je een huis kopen in Aarle-Rixtel Laarbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aarle-Rixtel Laarbeek . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aarle-Rixtel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aarle-Rixtel.

Bekijk alle koopwoningen in Aarle-Rixtel Laarbeek. Zoek je huurwoning in Aarle-Rixtel Laarbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aarle-Rixtel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aarle-Rixtel is 3.466 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.209 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aarle-Rixtel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aarle-Rixtel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Aarle-Rixtel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Aarle-Rixtel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel Bedrijventerrein Torenakker Bedrijventerrein Duivenakker Verspreide huizen Laar en Strijp Verspreide huizen Heikant