Huizenmarkt Aarle-Rixtel in Aarle-Rixtel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Aarle-Rixtel

Woningmarkt Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel is een wijk in de plaats Aarle-Rixtel binnen de gemeente Laarbeek. Deze wijk telt volgens het CBS 5.610 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarle-Rixtel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 507.815 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 507.815
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Aarle-Rixtel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aarle-Rixtel is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aarle-Rixtel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aarle-Rixtel.

Woningen recent verkocht in Aarle-Rixtel

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarle-Rixtel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aarle-Rixtel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aarle-Rixtel. Een eengezinswoning in Aarle-Rixtel komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aarle-Rixtel

In Aarle-Rixtel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aarle-Rixtel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aarle-Rixtel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Aarle-Rixtel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Aarle-Rixtel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aarle-Rixtel vergeleken met de Laarbeek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Aarle-Rixtel waar ligt dat?

Woningen te koop Aarle-Rixtel

Wil je een huis kopen in Aarle-Rixtel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aarle-Rixtel . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aarle-Rixtel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aarle-Rixtel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Aarle-Rixtel. Zoek je huurwoning in Aarle-Rixtel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Aarle-Rixtel

Starterswoningen in Aarle-Rixtel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aarle-Rixtel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aarle-Rixtel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Aarle-Rixtel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Aarle-Rixtel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aarle-Rixtel is 3.246 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.977 euro).

Leeftijden Aarle-Rixtel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aarle-Rixtel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Aarle-Rixtel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Aarle-Rixtel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Aarle-Rixtel

Aarle-Rixtel Bedrijventerrein Torenakker Bedrijventerrein Duivenakker Verspreide huizen Laar en Strijp Verspreide huizen Heikant