logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lieshout in Lieshout

Begrijp de huizenprijzen in Lieshout Laarbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lieshout Laarbeek

Lieshout is een wijk in de plaats Lieshout binnen de gemeente Laarbeek. Deze wijk telt volgens het CBS 4.375 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 708.841 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 708.841
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lieshout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieshout is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieshout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lieshout.

Woningen recent verkocht in Lieshout

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieshout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieshout. Een eengezinswoning in Lieshout komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieshout

In Lieshout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieshout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieshout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lieshout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lieshout vergeleken met de Laarbeek en Nederland.

Huizenprijzen in Lieshout Laarbeek

Starterswoningen in Lieshout Laarbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieshout Laarbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieshout Laarbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lieshout Laarbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lieshout Laarbeek

Wil je een huis kopen in Lieshout Laarbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieshout Laarbeek . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieshout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieshout.

Bekijk alle koopwoningen in Lieshout Laarbeek. Zoek je huurwoning in Lieshout Laarbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lieshout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieshout is 3.604 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.469 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lieshout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieshout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lieshout

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lieshout? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lieshout

Lieshout Industrieterrein Bavaria Verspreide huizen Lieshout