logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Laarbeek

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Laarbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Laarbeek

Laarbeek is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 23.260 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laarbeek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 338.494.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 87
Gemiddelde vraagprijs € 559.027
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 338.494
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Laarbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laarbeek is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laarbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laarbeek.

Woningen recent verkocht in Laarbeek

Er zijn recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laarbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laarbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laarbeek. Een eengezinswoning in Laarbeek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laarbeek

In Laarbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laarbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laarbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Laarbeek

Starterswoningen in gemeente Laarbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Laarbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Laarbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Laarbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Laarbeek

Wil je een huis kopen in gemeente Laarbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Laarbeek . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laarbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laarbeek.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Laarbeek. Zoek je huurwoning in gemeente Laarbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Laarbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laarbeek is 3.502 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.233 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Laarbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laarbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Laarbeek

De gemeente Laarbeek telt 4 plaatsen.

Aarle-Rixtel Beek en Donk Lieshout Mariahout

Wijken van Laarbeek

Laarbeek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.