De Huizenmarkt gemeente Laarbeek (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Laarbeek

Woningmarkt Laarbeek

Laarbeek is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.170 inwoners. Momenteel staan er 59 woningen te koop en zijn er recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laarbeek. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 59
Woningen recent verkocht 65
Gemiddelde vraagprijs € 564.938
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Laarbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laarbeek is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laarbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laarbeek.

Woningen recent verkocht in Laarbeek

Er zijn recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laarbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laarbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laarbeek. Een eengezinswoning in Laarbeek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laarbeek

In Laarbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laarbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laarbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Laarbeek
Binnenring: Nederland

Laarbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Laarbeek

Wil je een huis kopen in Laarbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laarbeek . Er staan momenteel 59 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laarbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laarbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Laarbeek. Zoek je huurwoning in Laarbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Laarbeek

Starterswoningen in Laarbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laarbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laarbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Laarbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Laarbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laarbeek is 3.264 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.961 euro).

Leeftijden Laarbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laarbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Laarbeek

De gemeente Laarbeek telt 4 plaatsen.

Aarle-Rixtel Beek en Donk Lieshout Mariahout

Alle wijken van Laarbeek

Laarbeek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.