Huizenmarkt Beek en Donk in Beek en Donk (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beek en Donk

Woningmarkt Beek en Donk

Beek en Donk is een wijk in de plaats Beek en Donk binnen de gemeente Laarbeek. Deze wijk telt volgens het CBS 10.320 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek en Donk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 454.738 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 454.738
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Beek en Donk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek en Donk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek en Donk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek en Donk.

Woningen recent verkocht in Beek en Donk

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek en Donk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek en Donk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek en Donk. Een eengezinswoning in Beek en Donk komt het meest (75%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek en Donk

In Beek en Donk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beek en Donk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beek en Donk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beek en Donk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beek en Donk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beek en Donk vergeleken met de Laarbeek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beek en Donk waar ligt dat?

Woningen te koop Beek en Donk

Wil je een huis kopen in Beek en Donk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek en Donk . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek en Donk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek en Donk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beek en Donk. Zoek je huurwoning in Beek en Donk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beek en Donk

Starterswoningen in Beek en Donk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beek en Donk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek en Donk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beek en Donk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beek en Donk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek en Donk is 3.252 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.928 euro).

Leeftijden Beek en Donk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek en Donk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beek en Donk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beek en Donk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beek en Donk

Beek Donk Bedrijventerrein Beekerheide Bedrijventerrein Bemmer Verspreide huizen Beek en Donk