De Huizenmarkt in Winssen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Winssen

Woningmarkt Winssen

Winssen is een plaats in de gemeente Beuningen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.790 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winssen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 458.440 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 458.440
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Winssen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Winssen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Winssen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Winssen.

Woningen recent verkocht in Winssen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winssen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Winssen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Winssen. Een eengezinswoning in Winssen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Winssen

In Winssen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Winssen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Winssen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Winssen
Binnenring: Nederland

Winssen waar ligt dat?

Woningen te koop Winssen

Wil je een huis kopen in Winssen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Winssen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Winssen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Winssen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Winssen. Zoek je huurwoning in Winssen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Winssen

Starterswoningen in Winssen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Winssen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Winssen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Winssen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Winssen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Winssen is 3.412 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.499 euro).

Leeftijden Winssen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Winssen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Winssen

Winssen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.