Alle woningmarktinfo Eurt in Beuningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Eurt

Een eerste blik op Eurt

Eurt is een wijk in de plaats Weurt binnen de gemeente Beuningen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.505 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 455.509 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 455.509
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eurt is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eurt.

Woningen recent verkocht in Eurt

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eurt. Een eengezinswoning in Eurt komt het meest (94%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eurt

In Eurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Eurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Eurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Eurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eurt vergeleken met de Beuningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Eurt waar ligt dat?

Woningen te koop in Eurt

Wil je een huis kopen in Eurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eurt . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eurt. Zoek je huurwoning in Eurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eurt

Starterswoningen in Eurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eurt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eurt is 3.737 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.052 euro).

Leeftijden Eurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eurt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eurt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eurt

Weurt-Buitengebied Noord Weurt-Buitengebied Zuid Weurt-Noord Weurt-Zuid Weurt-De Sluis