Huizenmarkt Nssen in Winssen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nssen

Woningmarkt Nssen

Nssen is een wijk in de plaats Winssen binnen de gemeente Beuningen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.970 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nssen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 453.961 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 453.961
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nssen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nssen is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nssen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nssen.

Woningen recent verkocht in Nssen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nssen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nssen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nssen. Een eengezinswoning in Nssen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nssen

In Nssen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nssen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nssen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nssen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nssen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nssen vergeleken met de Beuningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nssen waar ligt dat?

Woningen te koop Nssen

Wil je een huis kopen in Nssen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nssen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nssen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nssen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nssen. Zoek je huurwoning in Nssen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nssen

Starterswoningen in Nssen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nssen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nssen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nssen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nssen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nssen is 3.526 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.664 euro).

Leeftijden Nssen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nssen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nssen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nssen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nssen

Winssen-Buitengebied Noord Winssen-Buitengebied Zuid-1 Winssen-Buitengebied Zuid-2 Winssen-Centrum