Alle woningmarktinfo Gemeente Beuningen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beuningen

Een eerste blik op Beuningen

Beuningen is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.790 inwoners. Momenteel staan er 67 woningen te koop en zijn er recent 220 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 67
Woningen recent verkocht 220
Gemiddelde vraagprijs € 403.727
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Beuningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beuningen.

Woningen recent verkocht in Beuningen

Er zijn recent 220 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen. Een eengezinswoning in Beuningen komt het meest (70%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen

In Beuningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beuningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beuningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beuningen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Beuningen

Wil je een huis kopen in Beuningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen . Er staan momenteel 67 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen.

Zoek je huurwoning in Beuningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Beuningen.

Huizenprijzen in Beuningen

Starterswoningen in Beuningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beuningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beuningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen is 3.254 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.791 euro).

Leeftijden Beuningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beuningen

De gemeente Beuningen telt 4 plaatsen.

Beuningen Gld Ewijk Weurt Winssen

Alle wijken van Beuningen

Beuningen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen