logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Beuningen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Beuningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Beuningen

Beuningen is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.573 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 122 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 368.144.

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 122
Gemiddelde vraagprijs € 449.867
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 368.144
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Beuningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beuningen.

Woningen recent verkocht in Beuningen

Er zijn recent 122 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen. Een eengezinswoning in Beuningen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen

In Beuningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Beuningen

Starterswoningen in gemeente Beuningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Beuningen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Beuningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Beuningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Beuningen

Wil je een huis kopen in gemeente Beuningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Beuningen . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Beuningen. Zoek je huurwoning in gemeente Beuningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beuningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen is 3.329 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.269 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beuningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Beuningen

De gemeente Beuningen telt 4 plaatsen.

Beuningen Gld Ewijk Weurt Winssen

Wijken van Beuningen

Beuningen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.