Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wijk en Aalburg

Begrijp de huizenprijzen in Wijk en Aalburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijk en Aalburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 595.911 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 595.911
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Wijk en Aalburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijk en Aalburg is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijk en Aalburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wijk en Aalburg.

Woningen recent verkocht in Wijk en Aalburg

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijk en Aalburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijk en Aalburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijk en Aalburg. Een eengezinswoning in Wijk en Aalburg komt het meest (61%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijk en Aalburg

In Wijk en Aalburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijk en Aalburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijk en Aalburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wijk en Aalburg

Starterswoningen in Wijk en Aalburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijk en Aalburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijk en Aalburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wijk en Aalburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wijk en Aalburg

Wil je een huis kopen in Wijk en Aalburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijk en Aalburg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijk en Aalburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijk en Aalburg.

Bekijk alle koopwoningen in Wijk en Aalburg. Zoek je huurwoning in Wijk en Aalburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wijk en Aalburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijk en Aalburg is 3.679 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.261 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wijk en Aalburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijk en Aalburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.