Alle woningmarktinfo Westknollendam in gemeente Zaanstad

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westknollendam

Een eerste blik op Westknollendam

Westknollendam is een plaats in de gemeente Zaanstad. Deze plaats telt volgens het CBS 154.820 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westknollendam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 490.992 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 490.992
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Westknollendam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westknollendam is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westknollendam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westknollendam

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westknollendam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westknollendam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westknollendam. Een eengezinswoning in Westknollendam komt het meest (77%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westknollendam

In Westknollendam wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westknollendam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westknollendam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westknollendam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Westknollendam

Wil je een huis kopen in Westknollendam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westknollendam . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westknollendam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westknollendam.

Zoek je huurwoning in Westknollendam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Westknollendam.

Huizenprijzen in Westknollendam

Starterswoningen in Westknollendam zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westknollendam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westknollendam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westknollendam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westknollendam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westknollendam is 5.355 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.474 euro).

Leeftijden Westknollendam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westknollendam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westknollendam

Westknollendam bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen