Westervelde in de gemeente Noordenveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westervelde

Een eerste blik op Westervelde

Westervelde is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Westervelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 464.201 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 464.201
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Westervelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westervelde is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westervelde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westervelde

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westervelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westervelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westervelde. Een eengezinswoning in Westervelde komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 42% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westervelde

In Westervelde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westervelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westervelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westervelde
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Westervelde

Wil je een huis kopen in Westervelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westervelde . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westervelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westervelde.

Zoek je huurwoning in Westervelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Westervelde.

Huizenprijzen in Westervelde

Starterswoningen in Westervelde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westervelde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westervelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westervelde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westervelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westervelde is 2.387 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.221 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Westervelde is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Westervelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westervelde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westervelde

Westervelde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen