logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Westervelde

Begrijp de huizenprijzen in Westervelde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Westervelde

Westervelde is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 31.591 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westervelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 582.256 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 582.256
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Westervelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westervelde is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westervelde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westervelde.

Woningen recent verkocht in Westervelde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westervelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westervelde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Westervelde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westervelde. Een woonboerderij in Westervelde komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westervelde

In Westervelde wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westervelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westervelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Westervelde

Starterswoningen in Westervelde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westervelde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westervelde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Westervelde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Westervelde

Wil je een huis kopen in Westervelde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westervelde . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Westervelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westervelde.

Bekijk alle koopwoningen in Westervelde. Zoek je huurwoning in Westervelde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Westervelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westervelde is 4.317 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.283 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Westervelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westervelde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Westervelde

Westervelde bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.