logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wâlterswâld

Begrijp de huizenprijzen in Wâlterswâld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wâlterswâld

Wâlterswâld is een plaats in de gemeente Dantumadiel. Deze plaats telt volgens het CBS 19.194 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wâlterswâld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 356.798 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 356.798
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wâlterswâld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wâlterswâld is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wâlterswâld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wâlterswâld.

Woningen recent verkocht in Wâlterswâld

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wâlterswâld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wâlterswâld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wâlterswâld. Een eengezinswoning in Wâlterswâld komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wâlterswâld

In Wâlterswâld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wâlterswâld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wâlterswâld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wâlterswâld

Starterswoningen in Wâlterswâld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wâlterswâld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wâlterswâld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wâlterswâld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wâlterswâld

Wil je een huis kopen in Wâlterswâld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wâlterswâld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wâlterswâld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wâlterswâld.

Bekijk alle koopwoningen in Wâlterswâld. Zoek je huurwoning in Wâlterswâld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wâlterswâld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wâlterswâld is 3.047 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.273 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wâlterswâld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wâlterswâld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wâlterswâld

Wâlterswâld bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.