logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oost in Wâlterswâld

Begrijp de huizenprijzen in Oost Dantumadiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oost Dantumadiel

Oost is een wijk in de plaats Wâlterswâld binnen de gemeente Dantumadiel. Deze wijk telt volgens het CBS 1.910 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.473 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 395.473
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oost is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oost.

Woningen recent verkocht in Oost

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oost. Een eengezinswoning in Oost komt het meest (79%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oost

In Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oost vergeleken met de Dantumadiel en Nederland.

Huizenprijzen in Oost Dantumadiel

Starterswoningen in Oost Dantumadiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oost Dantumadiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oost Dantumadiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oost Dantumadiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oost Dantumadiel

Wil je een huis kopen in Oost Dantumadiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oost Dantumadiel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Oost Dantumadiel. Zoek je huurwoning in Oost Dantumadiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oost is 2.916 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.087 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oost

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oost? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oost

Driezum Wâlterswâld Verspreide huizen Driezum Verspreide huizen Wâlterswâld