logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zuid in Feanwâlden

Begrijp de huizenprijzen in Zuid Dantumadiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zuid Dantumadiel

Zuid is een wijk in de plaats Feanwâlden binnen de gemeente Dantumadiel. Deze wijk telt volgens het CBS 8.935 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.953 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 392.953
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuid is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zuid.

Woningen recent verkocht in Zuid

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuid. Een eengezinswoning in Zuid komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuid

In Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zuid vergeleken met de Dantumadiel en Nederland.

Huizenprijzen in Zuid Dantumadiel

Starterswoningen in Zuid Dantumadiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuid Dantumadiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuid Dantumadiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zuid Dantumadiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zuid Dantumadiel

Wil je een huis kopen in Zuid Dantumadiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuid Dantumadiel . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Zuid Dantumadiel. Zoek je huurwoning in Zuid Dantumadiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuid is 3.163 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.731 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuid

De Westereen Feanwâlden Readtsjerk Verspreide huizen De Westereen Verspreide huizen Feanwâlden