Uitwijk in de gemeente Altena

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uitwijk

Een eerste blik op Uitwijk

Uitwijk is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Uitwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 697.213 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 697.213
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Uitwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitwijk is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uitwijk.

Woningen recent verkocht in Uitwijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitwijk. Een eengezinswoning in Uitwijk komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitwijk

In Uitwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uitwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uitwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uitwijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Uitwijk

Wil je een huis kopen in Uitwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitwijk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitwijk.

Zoek je huurwoning in Uitwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Uitwijk.

Huizenprijzen in Uitwijk

Starterswoningen in Uitwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Uitwijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uitwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uitwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitwijk is 3.087 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Uitwijk is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Uitwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uitwijk

Uitwijk bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen