De Huizenmarkt in Uitwijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Uitwijk

Woningmarkt Uitwijk

Uitwijk is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 641.411 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 641.411
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Uitwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitwijk is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uitwijk.

Woningen recent verkocht in Uitwijk

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitwijk. Een eengezinswoning in Uitwijk komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitwijk

In Uitwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uitwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uitwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uitwijk
Binnenring: Nederland

Uitwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Uitwijk

Wil je een huis kopen in Uitwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitwijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Uitwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Uitwijk. Zoek je huurwoning in Uitwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Uitwijk

Starterswoningen in Uitwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uitwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uitwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uitwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitwijk is 3.461 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.606 euro).

Leeftijden Uitwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Uitwijk

Uitwijk bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.