Rockanje in de gemeente Westvoorne

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rockanje

Een eerste blik op Rockanje

Rockanje is een plaats in de gemeente Westvoorne. Deze plaats telt volgens het CBS 14.505 inwoners. Momenteel staan er 47 woningen te koop en zijn er recent 74 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Rockanje. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 753.448 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 47
Woningen recent verkocht 74
Gemiddelde vraagprijs € 753.448
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Rockanje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rockanje is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rockanje kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rockanje

Er zijn recent 74 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rockanje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rockanje.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rockanje. Een eengezinswoning in Rockanje komt het meest (39%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rockanje

In Rockanje wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rockanje

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rockanje (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rockanje
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rockanje

Wil je een huis kopen in Rockanje? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rockanje . Er staan momenteel 47 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rockanje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rockanje.

Zoek je huurwoning in Rockanje? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rockanje.

Huizenprijzen in Rockanje

Starterswoningen in Rockanje zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rockanje zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rockanje zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rockanje? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rockanje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rockanje is 4.155 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rockanje is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rockanje

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rockanje vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rockanje

Rockanje bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen