Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rockanje

Begrijp de huizenprijzen in Rockanje met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Rockanje

Rockanje is een plaats in de gemeente Voorne aan Zee. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rockanje. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 787.079 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 787.079

Verkoopduur woningen in Rockanje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rockanje is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rockanje kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rockanje

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rockanje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rockanje.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rockanje. Een eengezinswoning in Rockanje komt het meest (43%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Huizenprijzen in Rockanje

Starterswoningen in Rockanje zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rockanje zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rockanje zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rockanje? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rockanje

Wil je een huis kopen in Rockanje? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rockanje . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rockanje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rockanje.

Bekijk alle koopwoningen in Rockanje. Zoek je huurwoning in Rockanje? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rockanje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rockanje is 4.085 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.954 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Wijken van Rockanje

Rockanje bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.