Huizenmarkt Hellevoet in Hellevoetsluis (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hellevoet

Woningmarkt Hellevoet

Hellevoet is een wijk in de plaats Hellevoetsluis binnen de gemeente Voorne aan Zee. Deze wijk telt volgens het CBS 4.710 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.737 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 473.737
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Hellevoet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellevoet is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellevoet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hellevoet.

Woningen recent verkocht in Hellevoet

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellevoet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellevoet. Een eengezinswoning in Hellevoet komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hellevoet

In Hellevoet wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hellevoet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hellevoet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hellevoet
Binnenring: Nederland

Hellevoet waar ligt dat?

Woningen te koop Hellevoet

Wil je een huis kopen in Hellevoet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellevoet . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellevoet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellevoet.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hellevoet. Zoek je huurwoning in Hellevoet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hellevoet

Starterswoningen in Hellevoet zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hellevoet zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellevoet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hellevoet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hellevoet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellevoet is 4.204 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.212 euro).

Leeftijden Hellevoet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellevoet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hellevoet

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hellevoet? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hellevoet

De Vesting Glaciswijk Groote Weergors Marinebuurt Dichters- en Schrijversbuurt