De Huizenmarkt gemeente Voorne aan Zee (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Voorne aan Zee

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Momenteel staan er 140 woningen te koop en zijn er recent 164 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorne aan Zee. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 140
Woningen recent verkocht 164
Gemiddelde vraagprijs € 594.275

Verkoopduur woningen in Voorne aan Zee

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voorne aan Zee is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voorne aan Zee moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voorne aan Zee.

Woningen recent verkocht in Voorne aan Zee

Er zijn recent 164 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorne aan Zee. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voorne aan Zee.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voorne aan Zee. Een eengezinswoning in Voorne aan Zee komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Voorne aan Zee waar ligt dat?

Woningen te koop Voorne aan Zee

Wil je een huis kopen in Voorne aan Zee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voorne aan Zee . Er staan momenteel 140 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voorne aan Zee alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voorne aan Zee.

Bekijk hier alle koopwoningen in Voorne aan Zee. Zoek je huurwoning in Voorne aan Zee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Voorne aan Zee

Starterswoningen in Voorne aan Zee zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Voorne aan Zee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voorne aan Zee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Voorne aan Zee? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Voorne aan Zee

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voorne aan Zee is 3.668 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Plaatsen binnen gemeente Voorne aan Zee

De gemeente Voorne aan Zee telt 8 plaatsen.

Brielle Hellevoetsluis Oostvoorne Oudenhoorn Rockanje Tinte Vierpolders Zwartewaal

Alle wijken van Voorne aan Zee

Voorne aan Zee bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.