Huizenmarkt Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwenhoorn

Woningmarkt Nieuwenhoorn

Nieuwenhoorn is een wijk in de plaats Hellevoetsluis binnen de gemeente Voorne aan Zee. Deze wijk telt volgens het CBS 1.230 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwenhoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 512.041 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 512.041
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuwenhoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwenhoorn is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwenhoorn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwenhoorn

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwenhoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwenhoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwenhoorn. Een eengezinswoning in Nieuwenhoorn komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwenhoorn

In Nieuwenhoorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwenhoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwenhoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwenhoorn
Binnenring: Nederland

Nieuwenhoorn waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwenhoorn

Wil je een huis kopen in Nieuwenhoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwenhoorn . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwenhoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwenhoorn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwenhoorn. Zoek je huurwoning in Nieuwenhoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuwenhoorn

Starterswoningen in Nieuwenhoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwenhoorn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwenhoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwenhoorn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwenhoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwenhoorn is 3.891 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.188 euro).

Leeftijden Nieuwenhoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwenhoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwenhoorn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwenhoorn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwenhoorn

Nieuwenhoorn 't Lange Land