logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rijnsburg

Begrijp de huizenprijzen in Rijnsburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijnsburg

Rijnsburg is een plaats in de gemeente Katwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 66.607 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 601.548 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 601.548
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Rijnsburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnsburg is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnsburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnsburg.

Woningen recent verkocht in Rijnsburg

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnsburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnsburg. Een eengezinswoning in Rijnsburg komt het meest (35%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnsburg

In Rijnsburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijnsburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijnsburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rijnsburg

Starterswoningen in Rijnsburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnsburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnsburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijnsburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijnsburg

Wil je een huis kopen in Rijnsburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnsburg . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnsburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnsburg.

Bekijk alle koopwoningen in Rijnsburg. Zoek je huurwoning in Rijnsburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijnsburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnsburg is 4.607 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.323 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijnsburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnsburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rijnsburg

Rijnsburg bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.