Huizenmarkt 't Heen in Katwijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 't Heen

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in 't Heen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Heen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Heen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 't Heen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Veiligheid en misdaadcijfers 't Heen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Heen vergeleken met de Katwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

't Heen waar ligt dat?

Woningen te koop 't Heen

Wil je een huis kopen in 't Heen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Heen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Heen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Heen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 't Heen.

Bekijk hier alle koopwoningen in 't Heen. Zoek je huurwoning in 't Heen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 't Heen

Starterswoningen in 't Heen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 't Heen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Heen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Heen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Buurten in 't Heen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 't Heen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 't Heen

't Heen-Zuid 't Heen-Noord