Huizenmarkt Landelijk gebied Katwijk in Katwijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landelijk gebied Katwijk

Woningmarkt Landelijk gebied Katwijk

Landelijk gebied Katwijk is een wijk in de plaats Katwijk binnen de gemeente Katwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied Katwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.545.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.545.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Landelijk gebied Katwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landelijk gebied Katwijk is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Landelijk gebied Katwijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied Katwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landelijk gebied Katwijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Landelijk gebied Katwijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landelijk gebied Katwijk. Een villa in Landelijk gebied Katwijk komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Landelijk gebied Katwijk

In Landelijk gebied Katwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landelijk gebied Katwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landelijk gebied Katwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landelijk gebied Katwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Landelijk gebied Katwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Landelijk gebied Katwijk vergeleken met de Katwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Landelijk gebied Katwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Landelijk gebied Katwijk

Wil je een huis kopen in Landelijk gebied Katwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landelijk gebied Katwijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landelijk gebied Katwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landelijk gebied Katwijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Landelijk gebied Katwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landelijk gebied Katwijk. Zoek je huurwoning in Landelijk gebied Katwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landelijk gebied Katwijk

Starterswoningen in Landelijk gebied Katwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Landelijk gebied Katwijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landelijk gebied Katwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landelijk gebied Katwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landelijk gebied Katwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landelijk gebied Katwijk is 4.874 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.769 euro).

Leeftijden Landelijk gebied Katwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landelijk gebied Katwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Landelijk gebied Katwijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Landelijk gebied Katwijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Landelijk gebied Katwijk

Noordduinen Zuidduinen De Mient en Kooltuin