De Huizenmarkt in Ravenswaaij (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ravenswaaij

Woningmarkt Ravenswaaij

Ravenswaaij is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswaaij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 629.500 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 629.500
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Ravenswaaij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ravenswaaij is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ravenswaaij kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ravenswaaij

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswaaij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ravenswaaij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ravenswaaij. Een eengezinswoning in Ravenswaaij komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ravenswaaij

In Ravenswaaij wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ravenswaaij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ravenswaaij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ravenswaaij
Binnenring: Nederland

Ravenswaaij waar ligt dat?

Woningen te koop Ravenswaaij

Wil je een huis kopen in Ravenswaaij? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ravenswaaij . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ravenswaaij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ravenswaaij.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ravenswaaij.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ravenswaaij. Zoek je huurwoning in Ravenswaaij? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ravenswaaij

Starterswoningen in Ravenswaaij zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ravenswaaij zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ravenswaaij zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ravenswaaij? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ravenswaaij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ravenswaaij is 3.558 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.362 euro).

Leeftijden Ravenswaaij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ravenswaaij vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ravenswaaij

Ravenswaaij bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.