logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ravenswaaij

Begrijp de huizenprijzen in Ravenswaaij met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ravenswaaij

Ravenswaaij is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 27.725 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswaaij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 593.046 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 593.046
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Ravenswaaij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ravenswaaij is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ravenswaaij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ravenswaaij.

Woningen recent verkocht in Ravenswaaij

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenswaaij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ravenswaaij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ravenswaaij. Een eengezinswoning in Ravenswaaij komt het meest (49%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ravenswaaij

In Ravenswaaij wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ravenswaaij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ravenswaaij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ravenswaaij

Starterswoningen in Ravenswaaij zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ravenswaaij zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ravenswaaij zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ravenswaaij? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ravenswaaij

Wil je een huis kopen in Ravenswaaij? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ravenswaaij . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ravenswaaij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ravenswaaij.

Bekijk alle koopwoningen in Ravenswaaij. Zoek je huurwoning in Ravenswaaij? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ravenswaaij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ravenswaaij is 4.439 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.987 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ravenswaaij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ravenswaaij vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ravenswaaij

Ravenswaaij bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.